Tarık Köksal

Tarık Köksal

Tarık Köksal
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1979

Doğum Yeri: Ordu, Türkiye

Türk oyuncu.

Ordu Belediye Konservatuarı ve İ.Ü. Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Filmografi

2017 Sarı Sıcak
2012 Açlığa Doymak
2009 Yüzleşme (Kısa Film)
2007 Zincirbozan
2007 Hazan Mevsimi
2007 Ayak Altında (Kısa Film)
2006 Arabalar (Seslendirme)

Televizyon

2013 Nizama Adanmış Ruhlar
2013 Bir Aşk Hikayesi
2011 İnsan Aldandı
2013 Şefkat Tepe
2009 IV. Osman
2007 Suç Dosyası
2007 Kurtlar Vadisi Pusu
2007 Ayrılık
2006 Umut Hiç Bitmeyecek (TV Filmi)
2006 Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı (TV Filmi)
2005 Güz Yangını
2005 Beşinci Boyut
2004 Çemberimde Gül Oya
2004 Memleket Hikayeleri: İki Kardeş Bir Sevda (TV Filmi)
2002 Yarım Elma
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2002 Mihriban
2000 Hayat Bağları
1999 Yılan Hikayesi

Görev Aldığı Yapımlar

Tarık Köksal Fotoğrafları

Tarık Köksal Haberleri

Portreler