Tarık Tanrısever

Tarık Tanrısever

Tarık Tanrısever
Oyuncu

Doğum Yeri: Konya, Türkiye

Türk oyuncu.

Aslen Konyalıdır. Ünlü yönetmen Mehmet Tanrısever'in oğludur. İlk kez 1992 yılında Sürgün filmiyle kameralar karşısına geçmiştir. Hür Adam (2010), Bozkır (2019) ve Hür Köle (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Bozkır
2019 Hür Köle
2010 Hür Adam

Televizyon

2015 Kurtlar Vadisi Pusu
2008 Şehit'in Annesi (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Tarık Tanrısever Fotoğrafları

Tarık Tanrısever Haberleri

Portreler