Tarık Ündüz

Tarık Ündüz

Tarık Ündüz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.7.1988

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Babası Gazanfer Ündüz, annesi Fulya Özcan'dır. Ayrıca usta tiyatrocular merhum Gazanfer ve Gönül Ülkü Özcan’ın torunudur. Tiyatrocu bir ailede dünyaya gelen Tarık Ündüz aile bireylerinin yolundan gitmiş ve Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk yapmaya ilk kez 1993 yılında Kuruntu Ailesi'nde dizisiyle başlamıştır.

Filmografi

2016 Biz Size Döneriz
2015 Mihrez: Cin Padişahı
2009 Adab-ı Muaşeret
2008 Issız Adam

Televizyon

2018 Jet Sosyete
2015 Yaz'ın Öyküsü
2014 Not Defteri
2012 Akasya Durağı
2009 İstanbul Çocukları
2009 Bahar Dalları
2005 Nefes Nefese
2001 Huzursuzlar
1993 Kuruntu Ailesi

Görev Aldığı Yapımlar

Tarık Ündüz Fotoğrafları

Tarık Ündüz Haberleri

Portreler