Tarık Ündüz

Tarık Ündüz

Tarık Ündüz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.7.1988

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. Babası Gazanfer Ündüz, annesi Fulya Özcan'dır. Ayrıca usta tiyatrocular merhum Gazanfer ve Gönül Ülkü Özcan’ın torunudur. Tiyatrocu bir ailede dünyaya gelen Tarık Ündüz aile bireylerinin yolundan gitmiş ve Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro bölümünde okumaktadır. 1993 yılında ilk dizisi olan Kuruntu Ailesi'nde oynamıştır.

Filmografi

2008 Issız Adam
2009 Adab-ı Muaşeret
2015 Mihrez: Cin Padişahı

Televizyon

1993 Kuruntu Ailesi
2001 Huzursuzlar
2009 İstanbul Çocukları
2011 Akasya Durağı
2014 Not Defteri
2015 Yaz'ın Öyküsü

Görev Aldığı Yapımlar

Tarık Ündüz Fotoğrafları

Tarık Ündüz İle İlgili Haberler

Portreler