Taron Egerton

Taron Egerton

Taron Egerton
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 10.11.1989

Doğum Yeri: Birkenhead, İngiltere

Galli oyuncu. 

Tam adı Taron David Egerton'dur. İngiliz televizyon dizisi The Smoke ve 2014 yapımı Kingsman: The Secret Service komedi-aksiyon filmindeki rolüyle tanınmıştır. 

Filmografi

2019 Rocketman
2018 Robin Hood
2018 Billionaire Boys Club
2017 Kingsman: Altın Çember
2017 Love at First Sight (Kısa Video Filmi – Seslendirme)
2016 Şarkını Söyle (Seslendirme)
2016 Kartal Eddie
2015 Efsane
2014 Kingsman: Gizli Servis
2014 Testament of Youth
2013 Hereafter (Kısa Film)
2012 Pop (Kısa Film)
2012 The Last of the Haussmans

Televizyon

2019 Moominvalley
2014 The Smoke (Mini Dizi)
2013 Lewis

Tiyatro

2012 The Last of the Hausmanns

Müzik Videosu

2015 Lazy Habits

Görev Aldığı Yapımlar

Taron Egerton Fotoğrafları

Taron Egerton Haberleri

Portreler