Tatsuya Nakadai

Tatsuya Nakadai

Tatsuya Nakadai
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.12.1932

Doğum Yeri: Tokyo, Japonya

Japon oyuncu.

Asıl adı Motohisa Nakadai'dir. 1954 yılında Yedi Samuray-Kanlı Pirinç filmiyle adım attığı sektörde 163 filmde rol almıştır. Yedi Samuray-Kanlı Pirinç (1954), Kabe atsuki heya (1956), Kagemusha (1980) ve Ran (1985) filmleriyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

Filmografi

2018 Henkan Koshonin Itsuka, Okinawa o Torimodosu
2017 Umibe no Ria
2015 Nôrin Ten: A Gonjirô Inazuka Story
2014 Jobanni no shima
2014 Gun Woman
2013 Yakusoku: Nabari dokubudôshu jiken shikeishû no shôgai
2013 Prenses Kaguya Maşalı
2013 Jinrui shikin
2012 Tsunagu
2012 Nihon no higeki
2010 Zatôichi: The Last
2010 Haru tono tabi
2009 Hikidashi no naka no rabu retâ
2006 Inugami-ke no ichizoku
2005 Otoko-tachi no Yamato
2003 Ashura no gotoku
2002 Shiroi inu to warutsu wo
2002 Hi wa mata noboru
2001 Sukedachi-ya Sukeroku
1999 Kin'yû fushoku rettô: Jubaku
1999 Ame agaru
1996 Miyazawa Kenji sono ai
1995 East Meets West
1993 Kozure Ôkami: Sono chîsaki te ni
1993 Gekko no natsu
1992 Yao shou du shi
1992 Toki rakujitsu
1992 Gô-hime
1991 Kagerô
1989 Kwai Köprüsü'nden Kaçış
1989 226
1988 Yushun
1988 Another Way: D-Kikan-Joho
1987 Hachikô monogatari
1986 Michi
1986 Atami satsujin jiken
1985 Shokutaku no nai ie
1985 Ran
1984 Kita no hotaru
1983 Uchû senkan Yamato: Kanketsuhen
1982 Kiryûin Hanako no shôgai
1981 Nihon no atsui hibi bôsatsu: Shimoyama jiken
1980 Kagemusha
1980 203 kochi
1979 Yami no karyudo
1978 Kumokiri Nizaemon
1978 Joôbachi
1978 Hi no tori
1978 Burû Kurisumasu
1977 Sugata Sanshiro
1976 Zoku ningen kakumei
1976 Fumô chitai
1976 Banka
1975 Wagahai wa neko de aru
1975 Tokkan
1975 Seishun no mon
1975 Kinkanshoku
1974 Karei-naru ichizoku
1973 Ôshô
1973 Ningen kakumei
1973 Kanashimi no beradonna
1973 Asayake no uta
1971 Shussho Iwai
1971 Okinava Kanlı Cehennem
1971 Inochi bô ni furô
1971 Akatsuki no chôsen
1970 Zatôichi abare-himatsuri
1970 Tenkan no abarembo
1970 Ezo yakata no ketto
1970 Buraikan
1970 Bakumatsu
1969 Tengu-tô
1969 Port Arthur Savaşı
1969 Jigokuhen
1969 Hitokiri
1969 Goyôkin
1969 Eiko e no 5,000 kiro
1968 Sarı Ölüm
1968 Rengô kantai shirei chôkan: Yamamoto Isoroku
1968 Nikudan
1968 Bugün Bana Yarın Sana
1967 Tabiji
1967 Satsujin kyôjidai
1967 Sasaki Kojiro
1967 Jôi-uchi: Hairyô tsuma shimatsu
1966 Gohiki no shinshi
1966 Dai-bosatsu tôge
1966 Bir Başkasının Yüzü
1965 Yotsuya kaidan
1965 Saigô no shinpan
1965 Matatabi san ning yakuza
1965 Chi to suna
1964 Kaidan
1964 Jigoku sakusen
1963 Yushu heiya
1963 Tengoku to jigoku
1963 Shiro to kuro
1963 Onna no rekishi
1963 Miren
1963 Gojuman-nin no isan
1962 Seppuku
1962 Sanjuro
1962 Ogin-sama
1962 Karami-ai
1961 Yojimbo
1961 Tsuma to shite onna to shite
1961 Ningen no jôken
1961 Kumo ga chigireru toki
1961 Eien no hito
1960 Onna ga kaidan wo agaru toki
1960 Musume tsuma haha
1960 Aoi yaju
1960 Minagoroshi no uta' yori kenjû-yo saraba!
1959 Yajû shisubeshi
1959 Kagi
1959 Ginza no onêchan
1959 Anyakôro
1959 Ningen no jôken
1958 Yoru no hamon
1958 Oban kanketsu hen
1958 Kekkon no subete
1958 Kampai! Miai kekkon
1958 Haha sannin
1958 Hadaka no taiyo
1958 Enjô
1958 Buttsuke homban
1957 Zokuzoku Ôban: Dotô hen
1957 Zoku Ôban: Fûun hen
1957 Sazae-san no seishun
1957 Ôban
1957 Kuroi kawa
1957 Kiken na eiyu
1957 Hikage no musume
1957 Hadairo no tsuki
1957 Arakure
1956 Sazae-san
1956 Oshidori no mon
1956 Kabe atsuki heya
1956 Hi no tori
1956 Hadashi no seishun
1954 Yedi Samuray-Kanlı Pirinç

Televizyon

2017 Henkan Koshonin Itsuka, Okinawa o Torimodosu (TV Filmi)
2016 Kyoaku wa nemurasenai: Tokusô Kenji no gyakushû (TV Filmi)
2016 Kôrudo kêsu: Shinjitsu no Tobira (Mini Dizi)
2015 Hatashiai (TV Filmi)
2015 Haretsu (Mini Dizi)
2014 Zainin no uso (Mini Dizi)
2012 Gaku (TV Filmi)
2006 Shin ningen kousaten
2005 Hoshi ni negaio: 7jô ma de umareta 410man no hoshi (TV Filmi)
2004 Sekai no chûshin de, ai wo sakebu
2001 Aki no ryojô sasupensu 3: Shokutaku keiji Koyamada Shô'hei tabiji no hate (TV Filmi)
1996 Hideyoshi
1995 Daichi no Ko
1990 Bujinesuman no chichi yori musuko e no 30-tsuu no tegami
1987 Taikoki (TV Filmi – Anlatıcı)
1982 Tange Sazen Kenfû! Hyakuman ryô no tsubo (TV Filmi)
1982 Jigoku no Okite (TV Filmi)
1980 Aokiôkami narukichiomoase no shôgai (TV Filmi)
1972 Shin heike monogatari
1966 Jinchoge
1966 Shurushuru (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Tatsuya Nakadai Fotoğrafları

Tatsuya Nakadai Haberleri