Taylan Işıklar

Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 22.2.1987

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. İlk kez 2008 yılında Sıcak isimli filmde rol alarak oyunculuğa başladı. 2013 yılında ise kamera arkasına geçerek Karınca Kapanı filminde yapım asistanı olarak görev aldı. TV'de 2015 yılında yayınlanan Çanakkale Yüzyıllık Mühür filminde ise ilk kezs yönetmen koltuğuna oturdu.

Filmografi

Yönetmen

2019 Tez: 13. Gece
2015 Çanakkale Yüzyıllık Mühür

Senaryo

2019 Tez: 13. Gece
2018 Cin-i Ayet

Oyuncu

2010 Kanıt
2008 Sıcak

Görev Aldığı Yapımlar

Taylan Işıklar Haberleri