Taylor James

Taylor James

Taylor James
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.1.1980

Doğum Yeri: Sevenoaks, İngiltere

İngiliz aktör.

Samson (2017), Justice League: Adalet Birliği (2017) ve Christmas Eve (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Samson
2017 Justice League: Adalet Birliği
2016 Branagh Theatre Live: Romeo and Juliet
2015 Christmas Eve
2015 Branagh Theatre Live: The Winter's Tale
2011 The Power of Three
2011 Blitz
2009 Faith Alone (Kısa Film)
2008 Mamma Mia!

Televizyon

2014 Howard's Happy Place (Kısa TV Filmi)
2012 Red Dwarf
2011 Sirens
2010 Material Girl
2009 The L Word
2007 Hotel Babylon

Görev Aldığı Yapımlar

Taylor James Fotoğrafları

Portreler