Taylor Kitsch

Taylor Kitsch

Taylor Kitsch
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 8.4.1981

Doğum Yeri: Kelowna, Kanada

Kanadalı aktör ve model. 

X-Men Origins: Wolverine (2009), Battleship (2012), John Carter (2012), Savages (2012) ve Lone Survivor (2013) gibi filmlerde oynadığı rollerle tanınmıştır.

Kitsch TV'de ise Friday Night Lights (2006-2011) ve HBO serisi True Detective'in ikinci sezonunda rol aldı.

Filmografi

2017 American Assassin
2017 Only the Brave
2014 The Grand Seduction
2013 Lone Survivor
2012 John Carter
2012 Battleship
2012 Savages
2010 The Bang Bang Club
2009 X-Men Origins: Wolverine
2008 Gospel Hill
2006 John Tucker Must Die
2006 Snakes on a Plane
2006 The Covenant

Televizyon

2018 Waco (Mini Dizi – Ayrıca yapımcı)
2015 True Detective
2014 The Normal Heart (TV Filmi)
2006 Godiva's
2006 Kyle XY
2006 Friday Night Lights

Görev Aldığı Yapımlar

Taylor Kitsch Fotoğrafları

Taylor Kitsch Haberleri

Portreler