Taylor Richardson

Taylor Richardson

Taylor Richardson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.08.2001

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

A Most Violent Year (2014), Annie (2014) ve Tamirci (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Sorta Like a Rock Star
2019 18 to Party
2018 Uzun Kâbus
2017 Tamirci
2017 Easy Living
2016 The Board (Kısa Film)
2015 Jack of the Red Hearts
2014 Annie
2014 A Most Violent Year

Televizyon

2020 God Friended Me
2018 Rise

Görev Aldığı Yapımlar

Taylor Richardson Fotoğrafları