Taylor Russell

Taylor Russell

Taylor Russell
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.7.1994

Doğum Yeri: Vancouver, Kanada

Kanadalı aktris.

Lost in Space (2018), Waves (2019) ve Escape Room (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Escape Room 2
2020 Dr. Bird's Advice for Sad Poets
2020 Words of Bathroom Walls
2019 Waves
2019 Ölümcül Labirent
2018 Nereden Çıktı Bu Yeğen?
2018 Gece Yarısı Bir Çığlık Duydum
2017 Before I Fall
2016 UNIT Bryan (Kısa Film)
2015 Suspension
2013 If I Had Wings

Televizyon

2019 Lost in Space
2017 Sea Change (TV Filmi)
2016 Dead of Summer
2015 Falling Skies
2015 Strange Empire
2014 Pants on Fire (TV Filmi)
2014 The Unauthorized Saved by the Bell Story (TV Filmi)
2013 Blink (TV Filmi)
2012 Emily Owens M.D.

Görev Aldığı Yapımlar

Taylor Russell Fotoğrafları

Taylor Russell Haberleri

Portreler