Temuera Morrison

Temuera Morrison

Temuera Morrison
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.12.1960

Doğum Yeri: North Island, Yeni Zelanda

Yeni Zelandalı oyuncu.

Tam adı Temuera Jack Nicolas David Morrison'dur. Yıldız Savaşları: İmparator (1980), Yıldız Savaşları: Bölüm II - Klonlarin Saldırısı (2002), Yıldız Savaşları: Jedi'nin Dönüşü (1983) ve Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in İntikamı (2005) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Occupation Rainfall
2019 Mosley
2019 Dora ve Kayıp Altın Şehri
2018 Aquaman
2018 Occupation
2017 Meke (Kısa Film)
2016 Moana (Seslendirme)
2016 Zor Hedef 2 (Video)
2016 Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı
2016 Aile Reisi
2013 Mt. Zion
2012 Akrep Kral 3: Kurtarmak İçin Savaş (Video)
2012 Fresh Meat
2011 Yeşil Fener
2010 Tracker
2009 The Marine 2 (Video)
2009 Arızalı Çiftler
2005 River Queen
2005 Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in İntikamı
2004 Blueberry - Olağanüstü Macera
2004 The Beautiful Country
2002 Yıldız Savaşları: Bölüm II - Klonların Saldırısı
2001 Crooked Earth
2000 Dikey limit
1999 From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (Video)
1999 What Becomes of the Broken Hearted?
1998 Altı Gün Yedi Gece
1997 Hız Tuzağı 2
1996 Whipping Boy
1996 Little White Lies
1996 Broken English
1996 Dr. Moreau'nun Adası
1996 Barb Wire - Bana Bebek Deme!
1994 Bir Zamanlar Savaşçıydılar
1988 Mauri
1988 Never Say Die
1984 Other Halves
1980 Yıldız Savaşları: İmparator
1972 Rangi's Catch

Televizyon

2018 Frontier
2008 Shortland Street
2017 The Barefoot Bandits (Seslendirme)
2016 This Is Piki
2016 Dawn
2015 Tatau (Mini Dizi)
2014 Happy Hour
2012 Missing Christmas (TV Filmi)
2011 Spartakus: Arenanın İlahları (Mini Dizi)
2009 The Immortal Voyage of Captain Drake (TV Filmi)
2002 Mataku
2001 Ihaka: Blunt Instrument (TV Filmi)
2001 Te Ao Mahana (Mini Dizi)
1990 Shark in the Park
1990 The Grasscutter (TV Filmi)
1987 Gloss
1987 Adventurer
1986 Seekers

Video Oyunları (Seslendirme)

2017 Star Wars: Battlefront II
2015 Star Wars: Battlefront
2006 Star Wars: Empire at War
2005 Star Wars: Battlefront II
2005 Star Wars: Republic Commando
2004 Star Wars: Battlefront
2002 Star Wars: Bounty Hunter

Görev Aldığı Yapımlar

Temuera Morrison Fotoğrafları

Temuera Morrison Haberleri