Terry Carter

Terry Carter

Terry Carter
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.12.1928

Doğum Yeri: New York, ABD

Amerikalı aktör ve yapımcı. TV dizisi McCloud'da Çavuş Joe Broadhurst ve Battlestar Galactica filminde ise Albay Tigh rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2012 Agent Hamilton - Im Interesse der Nation
2003 Galacticon (Video Filmi)
1999 Battlestar Galactica: The Second Coming (Kısa Film)
1998 Buzuldan Gelen Adam
1978 Kampfstern Galactica
1974 Abby
1974 Benji - Auf heißer Fährte
1974 Foxy Brown
1973 Brother on the Run
1969 Attraction
1961 Vadide Sevişenler

Televizyon

2001 Hamilton (Mini Dizi)
1994 One West Waikiki
1989 McCloud rechnet ab (TV Filmi)
1988 Highwayman
1988 227
1987 Mr. Belvedere
1985 Ein Colt für alle Fälle
1984 Şahin Tepesi
1982 Die Jeffersons
1979 Savas yildizi Galaktika
1977 Ein Sheriff in New York
1976 Mein Freund Taffdi
1973 Der sechs Millionen Dollar Mann (TV Filmi)
1973 Search
1971 Two on a Bench (TV Filmi)
1971 Company of Killers (TV Filmi)
1970 The Most Deadly Game
1970 Julia
1970 Mannix
1969 Bracken's World
1969 The Bold Ones: The New Doctors
1969 Süß, aber ein bißchen verrückt
1965 Preston & Preston
1965 Combat!
1965 For the People
1964 Assistenzarzt Dr. Kildare
1964 Breaking Point
1961 Gnadenlose Stadt
1960 First Person
1960 Playhouse 90
1959 The Phil Silvers Show
1957 The Green Pastures (TV Filmi)
1957 The Big Story

Görev Aldığı Yapımlar

Terry Carter Fotoğrafları

Portreler