Terry Spears

Terry Spears

Terry Spears
Müzik, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li müzisyen, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Agent Jade Black (2020), American Terror Story (2019) ve Hell's Belle (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 As the Village Sleeps
2020 Agent Jade Black
2019 Hell's Belle
2019 American Terror Story

Yapımcı

2021 As the Village Sleeps
2020 Agent Jade Black
2019 Hell's Belle
2019 American Terror Story
2017 Pax Masculina

Senaryo

2020 Agent Jade Black
2019 Hell's Belle
2019 American Terror Story

Oyuncu

2014 The Grant Architect (Kısa Film - Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Ajan Jade Black, Agent Jade Black, 2020, Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Müzik

Terry Spears Fotoğrafları

Terry Spears Haberleri

Portreler