Tevfik İnceoğlu

Tevfik İnceoğlu

Tevfik İnceoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.1.1967

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu. Tam adı Tevfik Cemal İnceoğlu'dur.

Eğitimini İzmir Konak Halk Eğitim Tiyatro'da tamamladı. Kariyerine 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisinde deli karakteri ile başladı. Kariyerinin en önemli dizisi ise 1994 yılında çekilen Kaygısızlar dizisidir. En son rol aldığı dizi 2011 yapımı Aklın Başına Gelsin dizisidir. Bu dizide Seyfi rolünü canlandırmıştır. Şu an halen tiyatro eğitmenliğine devam ediyor. Ti Tiyatrosu'unda genel sanat yönetmenliği yapıyor ve kristal elma ödülü var.

Filmografi

2017 Çam Yarması
2015 Köstebekgiller 2: Gölgenin Tılsımı
2014 Tersine
2014 Piyasadan Büyük Alacağımız Var
2012 Sağ Salim
2011 3 Kadın 3 Kader
2010 Şenlikname: Bir İstanbul Masalı
2000 Tutku Suçları
1996 Otostop

Televizyon

2015 Aşk Yeniden
2011 İstanbul'un Altınları
2011 Aklın Başına Gelsin
2010 Mizahsen (TV Programı)
2008 Prenses Perfinya
2008 Görgüsüzler
2010 Akasya Durağı
2006 Ümit Milli
2006 Tarık ve Diğerleri
2005 Fıkralarla Türkiye (TV Programı)
2004 Herşey Yolunda
2003 Büyümüş de Küçülmüş
2002 Çocuklar Duymasın
2002 Ekmek Teknesi
2000 Parça Pinçik
1999 Çarli
1999 Ayrılsak da Beraberiz
1998 Küçük İbo
1998 Gülerken Ağladık
1997 Baskül Ailesi
1996 Yüzleşme (TV Filmi)
1996 Tatlı Kaçıklar
1996 Süt Kardeşler
1995 Zıpçıktı
1995 Süper Yıldız
1994 Kaygısızlar
1992 Mahallenin Muhtarları

Görev Aldığı Yapımlar

Tevfik İnceoğlu Fotoğrafları

Tevfik İnceoğlu İle İlgili Haberler