Thandi Puren

Thandi Puren

Thandi Puren
Oyuncu

Doğum Yeri: Güney Afrika

Güney Afrikalı aktris.

2017 yapımı korku-gerilim filmi Saplantı'daki (The Lullaby) Ruby rolüyle tanınmıştır. Bu filmden önce 2015 yapımı In Light of Is kısa filmi ve The Message TV filminde yer aldı.

Filmografi

2018 The Furnace
2017 Siembamba
2015 In LIght of Is (Kısa Film)
2005 Straight Outta Benoni
2005 Racing Stripes
2004 Dead Easy
1997 Valley of Desolation (Kısa Film)

Televizyon

2016 Sober Companion
2015 The Message (TV Movie)
2002 Ietermagô

Görev Aldığı Yapımlar

Thandi Puren Fotoğrafları