Theo James

Theo James

Theo James
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.12.1984

Doğum Yeri: Oxford, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Tam adı Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis'tir. Annesi Jane Ulusal Sağlık Servisi'nde çalışanı ve babası Philip ise bir iş danışmanıydı. 5 kardeşin ortancasıdır. Babasının büyükbabası Mora Yarımadası'ndan Yeni Zelanda'ya taşınan bir Yunan, anne tarafı ise İngiliz ve İskoç kökenlidir. Aylesbury Dilbilgisi Okulu'na girdi ve Nottingham Üniversitesi'nden felsefe lisans derecesini almaya devam etti. Bristol Eski Vic Tiyatro Okulu'na eğitim gördü.

Bedlam'da Jed Harper, suç draması Golden Boy'da Walter William Clark, Jr. ve The Divergent Series'in film uyarlamalarında Tobias 'Four' Eaton karakterlerini canlandırdı.

Filmografi

2018 Lying and Stealing
2018 Komplo
2018 Zoe
2018 How It Ends
2018 London Fields
2016 War on Everyone
2016 The Divergent Series: Allegiant
2016 Underworld: Blood Wars
2016 The Secret Scripture
2015 The Divergent Series: Insurgent
2015 The Benefactor
2014 Divergent
2012 Underworld: Awakening
2011 The Inbetweeners Movie
2010 You Will Meet a Tall Dark Stranger

Televizyon

2013 Golden Boy
2012 Case Sensitive
2012 Room at the Top
2011 Bedlam
2010 A Passionate Woman
2010 Downton Abbey

Tiyatro

2017 Sex with Strangers

Görev Aldığı Yapımlar

Theo James Fotoğrafları

Theo James Haberleri