Théodore Pellerin

Théodore Pellerin

Théodore Pellerin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.6.1997

Doğum Yeri: Québec, Kanada

Kanadalı oyuncu.

Tam adı Théodore Chouinard-Pellerin'dir. Genèse (2018), Chien de garde (2018) ve On Becoming a God in Central Florida (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Weetzie Bat
2021 There's Someone Inside Your House
2021 Souterrain
2020 Never Rarely Sometimes Always
2020 My Salinger Year
2020 Mayday
2018 Ville Neuve
2018 Strangers (Kısa Film)
2018 Silinmiş Çocuk
2018 Isla Blanca
2018 Incel (Kısa Film)
2018 Genèse
2018 Chien de garde
2018 First Light
2017 Never Steady, Never Still
2017 La Course Navette (Kısa Film)
2017 Ailleurs
2016 Sigismond sans images (Kısa Film)
2016 Cité Mémoire (Kısa Video)
2016 By the pool (Kısa Film)
2016 Boost
2016 Alt Tarafı Dünyanın Sonu
2015 Les démons
2015 Endorphine

Televizyon

2019 The OA
2019 On Becoming a God in Central Florida
2015 19-2
2014 La théorie du K.O.
2014 30 Vies

Görev Aldığı Yapımlar

Théodore Pellerin Fotoğrafları

Portreler