Thomas Bo Larsen

Thomas Bo Larsen

Thomas Bo Larsen
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 27.11.1963

Doğum Yeri: Gladsaxe, Danimarka

Danimarkalı oyuncu.

Onur Savaşı (2012), Şölen (1998) ve Bedrag (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Druk
2018 Far til fire i solen
2017 Far til fire på toppen
2016 Park
2015 The Wave
2015 Idealisten
2015 Blokland (Kısa Film)
2015 Kaptan Cingöz Macera Peşinde (Seslendirme)
2014 İkinci Bir Şans
2013 Weekendfar (Kısa Film)
2012 Onur Savaşı
2009 Winnie og Karina - The Movie
2009 Original
2009 København (Kısa Film)
2008 Den siste revejakta
2007 Un homme rentre chez lui
2007 Pistoleros
2006 Lotto
2005 Store planer!
2005 Solkongen
2005 Sevgili Wendy
2005 Min far er bokser (Kısa Film)
2005 Ambulancen
2004 Den gode strømer
2003 Büyük yönetmen
2003 Aşka Dair Her Şey
2002 L'enfant qui voulait être un ours (Seslendirme)
2002 Humørkort-stativ-sælgerens søn
2002 Den gamle møller (Kısa Film)
2001 Monas verden
2001 Grev Axel
2001 Fukssvansen
2000 The Wake (Video)
2000 Mirakel
2000 Lumières dansantes
2000 Her i nærheden
2000 Flænset (Video)
1999 Kærlighed ved første hik
1999 Bornholms stemme
1998 Şölen
1998 La nuit des vampires
1998 I Wonder Who's Kissing You Now
1998 Albert
1997 Royal Blues
1996 Pusher
1996 Ondt blod
1996 Les héros
1995 Sidste time
1993 Sidste omgang (Kısa Film)
1984 Tro, håb og kærlighed

Televizyon

2020 Advokaten
2017 Veni Vidi Vici
2016 Bedrag
2011 Hjælp, det er jul
2008 Selma (TV Filmi)
2005 Krøniken
2003 Se dagens lys (TV Filmi)
2002 Hjerteafdelingen
2001 D-dag - Den færdige film (TV Filmi)
2000 Edderkoppen (Mini Dizi)
2000 D-dag (TV Filmi)
2000 D-dag - Niels-Henning (TV Filmi)
2000 Brott§våg
1999 Taxa
1999 En verdensomsejling under bordet (TV Filmi)
1997 L'hôpital et ses fantômes
1997 Gufol mysteriet
1997 Chock
1995 Fæhår og Harzen
1994 Frihetens skugga (Mini Dizi)
1993 De skrigende halse (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Thomas Bo Larsen Fotoğrafları