Thomas Cocquerel

Thomas Cocquerel

Thomas Cocquerel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.9.1989

Doğum Yeri: Sydney, Avustralya

Avustralyalı oyuncu.

Heineken'i Kaçırmak (2015), Red Dog: True Blue (2016), OtherLife (2017), Tablo 19 (2017), Palos Verdes Kabileleri (2017) ve Düzenbazlar Kulübü (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Un Homme et un Chat (Kısa Film)
2020 Pal (Kısa Film)
2020 Escape Room 2
2019 The Divorce Party
2019 Alive
2018 Ward One (Kısa Film)
2018 The Big Break (Kısa Film)
2018 Spare Room
2018 Everyone Is Doing Great (Kısa Film)
2018 Errol Flynn'in Serüvenleri
2018 Düzenbazlar Kulübü
2018 Celeste
2017 The Tribes of Palos Verdes
2017 Table 19
2017 OtherLife
2017 1 Mile to You
2016 Red Dog: True Blue
2015 Heineken'i Kaçırmak
2015 Campdraft (Kısa Film)
2013 Walk Right In (Kısa Film)

Televizyon

2021 The Gilded Age
2019 The 100
2019 SeaChange
2018 Get Christie Love (TV Filmi)
2014 Love Child
2014 Anzac Girls (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Thomas Cocquerel Fotoğrafları

Portreler