Thomas Jane

Thomas Jane

Thomas Jane
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.02.1969

Doğum Yeri: Baltimore, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Asıl adı Thomas Elliott'tur. Mavi Korku (1999), İnce Kırmızı Hat (1998) ve Öldüren Sis (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Crimson Blues
2021 Warning
2021 The Last Son
2021 Slayers
2020 The Vanished
2020 The Orchard
2020 Run Hide Fight
2020 Money Plane
2020 Anti-Life
2019 Crown Vic
2018 Predator
2018 A.X.L.
2017 Sıcak Bir Yaz Gecesi
2017 1922
2016 USS Indianapolis: Cesur Adamlar
2016 Kabustan Gelen
2016 The Veil
2016 Çıkmaz Yol
2015 Vice
2015 Piégés
2015 Brothers
2014 Zorlu Sürüş
2014 Karda Bir Beyaz Kuş
2014 Heavenly Sword (Seslendirme)
2014 Buttwhistle
2014 Bad Luck
2013 Rehinci Dükkânı Vakaları
2012 The Punisher: Dirty Laundry (Kısa Film)
2012 LOL USA
2011 I Melt with You
2010 Superman/Shazam!: The Return of Black Adam (Kısa Video - Seslendirme)
2010 Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 DC Showcase: Jonah Hex (Kısa Video - Seslendirme)
2010 DC Showcase Original Kısa Films Collection (Video - Seslendirme)
2009 Fais leur vivre l'Enfer Malone
2009 Dark Country
2008 The Butler's in Love (Kısa Film)
2008 Mutant Günlükleri
2008 Killshot
2007 Öldüren Sis
2006 Tripper
2005 Gun (Video Oyunu - Seslendirme)
2005 Elton John: Turn the Lights Out When You Leave (Kısa Video)
2004 The Punisher (Video Oyunu - Seslendirme)
2004 İnfazcı
2003 Stander
2003 Düş Kapanı
2002 Ateşli ve Tatlı
2001 Günahkâr
2001 Eden
2000 Suçlu Kim?
2000 Jonni Nitro
1999 Molly
1999 Mavi Korku
1999 Manolya
1999 Junked
1998 Zack and Reba
1998 The Velocity of Gary
1998 Perşembe
1998 İnce Kırmızı Hat
1997 Yüz/Yüze
1997 Suicide Club
1997 Michael Penn: Try (Video Kısa Film)
1997 Ateşli Geceler
1996 Şehir Melekleri
1994 At Ground Zero
1992 Vampir Avcısı Buffy
1992 Nemesis
1992 I'll Love You Forever... Tonight
1987 Padamati Sandhya Ragam

Televizyon

2019 Robot Chicken (Seslendirme)
2019 The Expanse
2016 The World's Biggest Asshole (Kısa Film)
2015 Texas Rising (Mini Dizi)
2011 Hung
2006 Médium
2004 Arrested Development
2001 61* (TV Filmi)
1997 Hollywood Confidential (TV Filmi)
1995 Surfers détectives
1991 She-Wolf of London

Yönetmen

2012 Thomas Jane and Melinda Hill: Early Work (Kısa Film)
2009 Dark Country
2000 Jonni Nitro

Televizyon

2020 The Expanse

Yapımcı

2021 Slayers
2021 The Last Son
2016 Çıkmaz Yol
2013 Randy's Donuts (Belgesel)
2012 Thomas Jane and Melinda Hill: Early Work (Kısa Film)
2011 I Melt with You
2006 Tripper

Senaryo

2012 Thomas Jane and Melinda Hill: Early Work (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Thomas Jane Fotoğrafları

Thomas Jane Haberleri