Thomas Mann

Thomas Mann

Thomas Mann
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.9.1991

Doğum Yeri: Oregon, ABD

ABD'li oyuncu.

Oyunculuk kariyerine 2009 yılında, iCarly adlı dizinin bir bölümünde oynayarak başladı. 2010'da yer aldığı Komik Bir Hikaye (It's Kind of a Funny Story) adlı film, oynadığı ilk sinema filmi oldu. 2012 yılında, Project X ile birlikte ilk başrol deneyimini elde etti.

Filmografi

2017 Kong: Skull Island 
2017 Amityville: The Awakening 
2017 Lean on Pete 
2016 Blood Father 
2016 Some Freaks 
2016 Brain on Fire 
2015 Me and Earl and the Dying Girl 
2015 The Stanford Prison Experiment 
2015 Barely Lethal 
2015 The Preppie Connection 
2015 Memoria 
2014 Welcome to Me 
2013 Hansel and Gretel: Witch Hunters 
2013 Beautiful Creatures 
2013 As Cool as I Am 
2012 Project X 
2012 Fun Size 
2010 It's Kind of a Funny Story 

Televizyon

2017 Fargo 
2009 iCarly 
2009 The Middle 

Görev Aldığı Yapımlar

Thomas Mann Fotoğrafları

Thomas Mann İle İlgili Haberler

Portreler