Thor Freudenthal

Thor Freudenthal

Thor Freudenthal
Yönetmen

Doğum Tarihi: 20.10.1972

Doğum Yeri: Berlin, Almanya

Alman senarist, yapımcı ve yönetmen.

Motel (2005), Starman (2016) ve Saftirik Greg'in Günlüğü (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Words on Bathroom Walls
2016 Starman (Kısa Film)
2013 Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2010 Saftirik Greg'in Günlüğü
2009 Köpek Oteli
2007 Motel
2005 Motel (Kısa Film)
1998 The Tenor (Kısa Film)
1998 Mind the Gap (Kısa Film)
1997 Tattoos (Kısa Film)
1996 Monkey Business (Kısa Film)

Televizyon

2021 La Brea (TV Filmi)
2019 Carnival Row
2018 The Tick
2018 The Expanse
2016 Geleceğin Efsaneleri
2016 The Death of Eva Sofia Valdez (TV Filmi)
2015 The Flash
2015 Supergirl
2015 Quantico
2015 Arrow
2011 Aim High

Yapımcı

2016 Starman (Kısa Film)
2015 Another Day (KIsa Film)

Senaryo

2007 Motel
2005 Motel (Kısa Film)
1998 The Tenor (Kısa Film)
1998 Mind the Gap (Kısa Film)
1997 Tattoos (Kısa Film)
1996 Monkey Business (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Thor Freudenthal Fotoğrafları

Thor Freudenthal Haberleri

Portreler