Thorbjørn Harr

Thorbjørn Harr

Thorbjørn Harr
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.5.1974

Doğum Yeri: Oslo, Norveç

Norveçli aktör.

Vikingler (2013), Tutsak (2018) ve 22 July (2018) filmleriyle tanınmıştır. 2006 yılından beri Tai Victoria Grung ile evlidir ve çiftin üç çocuğu vardır.

Filmografi

2018 Tutsak
2018 22 July
2018 Stockholm
2017 Askeladden - I Dovregubbens hall
2017 Karsten og Petra ut på tur
2016 Birkebeinerne
2016 Beyond Sleep
2015 Karsten og Petra på safari (Seslendirme)
2014 Karsten og Petras vidunderlige jul (Seslendirme)
2014 Svenskjävel
2014 Morgenfugl og Murmeldyr på vinterferie (Kısa Film)
2014 Karsten og Petra på vinterferie (Seslendirme)
2013 Karsten og Petra blir bestevenner (Seslendirme)
2012 Zwei Leben
2012 Inn i mørket
2010 Olsenbanden jr. Mestertyvens skatt
2008 De Gales hus
2007 Mars & Venus
2006 Overlap (Kısa Film)
2006 Mirakel
2006 Reprise
2005 Thomas Hylland Eriksen og historien om origamijenta
2005 Trette menn (Kısa Film)
2005 Venner for livet
2004 Tempo (Kısa Film)
2003 Mot Moskva
1991 Frida - med hjertet i hånden
1990 Haakon Haakonsen

Televizyon

2018 Kielergata
2016 Neste Sommer
2015 Younger
2014 Vikingler
2013 Karsten og Petra (Seslendirme)
2013 Helt perfekt
2010 Hvaler
2006 Gutta Boys (Mini Dizi)
2004 Skolen
2002 Lekestue (Mini Dizi)
2001 Fox Grønland
1997 Tre på toppen
1995 Lille lørdag
1993 U
1989 Frida (TV Filmi)
1988 Guld! (Mini Dizi)
1988 Øyenvitne (Mini Dizi)
1987 Onkel Gustav og kassettmysteriet (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Thorbjørn Harr Fotoğrafları

Thorbjørn Harr Haberleri

Portreler