Tian Jing

Tian Jing

Tian Jing
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 21.7.1989

Doğum Yeri: Xi'an, Çin

Çinli aktris.

Kong: Kafatası Adası (2017), Çin Seddi (2016) ve Pasifik Savaşı: İsyan (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Pasifik Savaşı: İsyan
2017 Fist & Faith
2017 Kong: Kafatası Adası
2016 Çin Seddi
2014 Ejder Yuvası
2014 Du cheng feng yun
2013 Jing cha gu shi 2013
2013 Te shu shen fen
2013 Yue lai yue hao: Cun wan
2012 Tears In Heaven
2012 Ying zi ai ren
2012 Chao shi kong jiu bing
2011 Zhan guo
2010 My Belle Beauty
2008 Kuang mang jing hun
1992 Da chong zhuang

Televizyon

2017 The Glory of Tang Dynasty
2015 The Legend of Xiao Zhuang
2009 Yi ge nü ren de shi shi

Görev Aldığı Yapımlar

Tian Jing Fotoğrafları

Tian Jing İle İlgili Haberler

Portreler