Tim Maltby

Tim Maltby

Tim Maltby
Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li animatör, yapımcı ve yönetmen.

Animasyon departmanında görev aldığı Guardians of the Galaxy (2016), Karlar Kralı Norm (2016) ve yönetmenliğini üstlendiği Karlar Kralı Norm: Krallığın Anahtarı (2018), Karlar Kralı Norm 2 (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Norm of the North: King Sized Adventure
2018 Norm of the North: Keys to the Kingdom
2017 Alpha and Omega: Journey to Bear Kingdom (Kısa Film)
2016 Alpha and Omega 7: The Big Fureeze (Video)
2016 Alpha and Omega: Dino Digs (Video)
2005 Aloha, Scooby-Doo! (Video)
2003 Batman: Yarasa Kadının Gizemi (Video)

Televizyon

2015 Ultimate Spider-Man
2008 Tom and Jerry Tales (Mini Dizi)
2007 Legion of Super Heroes
2004 What's New, Scooby-Doo?
2002 The Zeta Project
2000 Detention

Yapımcı

2016 Alpha and Omega 7: The Big Fureeze (Video)
2016 Alpha and Omega: Dino Digs (Video)
2005 Aloha, Scooby-Doo! (Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Tim Maltby Fotoğrafları

Portreler