Tim Trachte

Tim Trachte

Tim Trachte
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1976

Doğum Yeri: Münih, Almanya

Alman senarist, yapımcı ve yönetmen.

Ludwig-Maximilians-Universität München'de drama okudu. Ayrıca Münih Üniversitesi Televizyon ve Film bölümünü de bitirmiştir.

Nicht meine Hochzeit (2004), Abschussfahrt (2015) ve Benjamin Blümchen (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Dem Horizont so nah
2019 Benjamin the Elephant
2016 Die Vampirschwestern 3 - Reise nach Transsilvanien
2015 Abschussfahrt
2013 Iggy and the German Kids: So Hard (Kısa Video)
2008 Der Herrscher von Edessa
2005 Mal mehr, mal weniger (Kısa Film)
2004 Nicht meine Hochzeit

Televizyon

2011 Davon willst Du nichts wissen (TV Filmi)

Yapımcı

2013 Iggy and the German Kids: So Hard (Kısa Video)

Senaryo

2015 Abschussfahrt
2013 Iggy and the German Kids: So Hard (Kısa Video)
2008 Der Herrscher von Edessa
2005 Mal mehr, mal weniger (Kısa Film)
2004 Nicht meine Hochzeit

Televizyon

2011 Davon willst Du nichts wissen (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Tim Trachte Fotoğrafları

Tim Trachte Haberleri

Portreler