Timo Vuorensola

Timo Vuorensola

Timo Vuorensola
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 29.11.1979

Doğum Yeri: Helsinki, Finlandiya

Finlandiyalı aktör, senarist ve yapımcı.

Iron Sky (2012), Star Wreck: In the Pirkinning (2005) ve Iron Sky The Coming Race (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 The Ark - An Iron Sky Story
2019 Iron Sky The Coming Race
2013 3 asiaa: Petri Nygård (Kısa Video)
2012 Iron Sky
2005 Star Wreck: In the Pirkinning (Video)
1998 Norjalainen huora (Kısa Film)

Senaryo

2019 Iron Sky The Coming Race
2013 3 asiaa: Petri Nygård (Kısa Video)
2012 Iron Sky

Oyuncu

2019 Iron Sky The Coming Race
2015 Night Goes Long
2012 Star Wreck 2pi: Full Twist, Now!
2005 Star Wreck: In the Pirkinning (Video)
1998 Norjalainen huora (Kısa Film)
1997 Star Wreck: Lost Contact (Kısa Video)
1996 Star Wreck IV: The Kilpailu (Video - Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Timo Vuorensola Fotoğrafları

Portreler