Timothée Chalamet

Timothée Chalamet

Timothée Chalamet
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.12.1995

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktör.

Tam adı Timothée Hal Chalamet'tir. Chalamet, oyunculuk kariyerine kısa süre önce, TV dizisi Homeland'da yer alarak başladı. İlk uzun metrajlı deneyimleri ise Jason Reitman'ın Men, Women & Children (2014) draması ve ardından Christopher Nolan'ın bilim kurgu filmi Interstellar (2014) filmleridir.

Filmografi

2018 Beautiful Boy
2018 A Rainy Day in New York
2017 Call Me by Your Name
2017 Hot Summer Nights
2017 Lady Bird
2017 Hostiles
2016 Miss Stevens
2015 One and Two
2015 The Adderall Diaries
2015 Love the Coopers
2014 Men, Women & Children
2014 Spinners (Kısa Film)
2014 Interstellar
2014 Worst Friends
2008 Sweet Tooth (Kısa Film)
2008 Clown (Kısa Film)

Televizyon

2013 Trooper (TV Film)
2012 Royal Pains
2012 Homeland
2009 Law & Order
2009 Loving Leah (TV Film)

Tiyatro

2016 Prodigal Son
2011 The Talls

Görev Aldığı Yapımlar

Timothée Chalamet Fotoğrafları

Timothée Chalamet Haberleri

Portreler