Timothée Chalamet

Timothée Chalamet

Timothée Chalamet
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.12.1995

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktör.

Tam adı Timothée Hal Chalamet'tir. Chalamet, oyunculuk kariyerine kısa süre önce, TV dizisi Homeland'da yer alarak başladı. İlk uzun metrajlı deneyimleri ise Jason Reitman'ın Men, Women & Children (2014) draması ve ardından Christopher Nolan'ın bilim kurgu filmi Interstellar (2014) filmleridir.

Filmografi

2020 Dune
2020 The French Pispatch
2019 Little Women
2019 The King
2019 New York'ta Yağmurlu Bir Gün
2018 Güzel Oğlum
2017 Beni Adınla Çağır
2017 Hot Summer Nights
2017 Uğur Böceği
2017 Vahşiler
2016 Miss Stevens
2015 One and Two
2015 Adderall Günlükleri
2015 Mutlu Yıllar
2014 Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Spinners (Kısa Film)
2014 Yıldızlararası
2014 Bu Nasıl Arkadaşlık Lan!
2008 Sweet Tooth (Kısa Film)
2008 Clown (Kısa Film)

Televizyon

2013 Trooper (TV Filmi)
2012 Royal Pains
2012 Homeland
2009 Law & Order
2009 Loving Leah (TV Filmi)

Tiyatro

2016 Prodigal Son
2011 The Talls

Görev Aldığı Yapımlar

Timothée Chalamet Fotoğrafları

Timothée Chalamet Haberleri