Timothy Reckart

Timothy Reckart

Timothy Reckart
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.01.1987

Doğum Yeri: ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Head Over Heels (2012), Star (2017) ve Anomalisa (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 High in the Clouds
2017 Star
2016 Grand Opening (Kısa Film)
2012 Head Over Heels (Kısa Film)
2009 Token Hunchback (Kısa Film)
2006 Leftovers (Kısa Film)

Televizyon

2013 Los Jarochos: A Sketch Show

Yapımcı

2006 Leftovers (Kısa Film)

Senaryo

2016 Grand Opening (Kısa Film)
2012 Head Over Heels (Kısa Film)
2009 Token Hunchback (Kısa Film)
2006 Leftovers (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Timothy Reckart Fotoğrafları