Timur Ölkebaş

Timur Ölkebaş

Timur Ölkebaş
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.06.1977

Doğum Yeri: Almanya

Türk oyuncu

1977 yılında dünyaya gelen Timur Ölkebaş Almanya doğumludur. Annesinin memleketi Rize’ye gitmiş ve ilkokul, ortaokul ve lise hayatı boyunca voleybol ve judo ile ilgilenen Ölkebaş abisi tarafından Rize Halk Eğitimi Merkezinde tiyatro yapmaya yönlendirilmiştir. 1995 yılında televizyonda yayınlanan Çiçek Taksi dizisi ilk kamera önü deneyimidir. 

Filmografi

2017    Sümela'nın Şifresi
2014    Rüzgarın Hatıraları
2014    Oflu Hocanın Şifresi
2011    Devrimden Sonra
2009    İncir Reçeli
2006    Eve Dönüş
2004    Kayıp Cennet İnsanları
2003    Metropol Kabusu
2002    Sır Çocukları

Televizyon

2017    Savaşçı
2017    Siyah Beyaz Aşk
2016    Sevda Kuşun Kanadında
2012    Benim İçin Üzülme
2011    Firar
2009    Avrupa Yakası
2009    Çılgın Kanal
2008    Gazi
2008    Sevgili Düşmanım
2005    Çapkın
2004    Avrupa Yakası
2004    Hayalet
2004    Uy Başuma Gelenler
2003    Bir İstanbul Masalı
2003    Estağfurullah Yokuşu
2003    Analık
2002    Beşik Kertmesi
1995    Çiçek Taksi


Görev Aldığı Yapımlar

Timur Ölkebaş Fotoğrafları

Timur Ölkebaş Haberleri