Tito Valverde

Tito Valverde

Tito Valverde
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.4.1951

Doğum Yeri: Castilla y León, İspanya

İspanyol oyuncu.

Asıl adı Fernando García Valverde'dir. El comisario (1999), Todos los hombres sois iguales (1996) ve Sombras en una batalla (1993) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Mientras dure la guerra
2019 A pesar de todo
2018 Juanita
2017 Que baje Dios y lo vea
2016 Villaviciosa de al lado
2013 15 años y un día
2005 Reinas
2001 El apagón (Kısa Film)
2000 La gran vida
1998 El grito en el cielo
1997 El color de las nubes
1997 Amor de hombre
1996 Una piraña en el bidé
1996 Chicles (Kısa Film)
1995 La ley de la frontera
1994 Todos los hombres sois iguales
1994 Pipas (Kısa Film)
1994 El día nunca, por la tarde
1994 Cómo ser infeliz y disfrutarlo
1994 Amor propio
1993 Sombras en una batalla
1993 Huidos
1993 El aliento del diablo
1993 ¿Por qué lo llaman amor cuando quieren decir sexo?
1992 Una estación de paso
1991 Lo más natural
1991 Alas de mariposa
1989 Esquilache
1989 Amanece, que no es poco
1987 El bosque animado
1982 Si las mujeres mandaran (o mandasen)
1982 Los ritos sexuales del diablo
1982 Buscando a Perico
1978 El terrorista
1977 La guerra de papá

Televizyon

2019 Matadero
2016 El Príncipe
2015 Sin identidad
2014 Velvet
2014 Víctor Ros
2009 El comisario
2008 Los Serrano
1999 Telepasión española
1998 Todos los hombres sois iguales
1997 La banda de Pérez
1995 Pepa y Pepe
1995 Aquí hay negocio
1995 La noche de Lina (TV Filmi)
1994 La mujer de tu vida 2
1994 El día que me quieras
1994 Compuesta y sin novio
1994 Colegio mayor
1993 Para Elisa
1993 Habitación 503
1993 Celia
1991 Una hija más
1991 La huella del crimen
1990 La forja de un rebelde
1990 El obispo leproso (Mini Dizi)
1989 El mundo de Juan Lobón (Mini Dizi)
1988 Por la calle de Alcalá 2 (TV Filmi)
1988 Las gallinas de Cervantes (TV Filmi)
1987 Lorca, muerte de un poeta
1986 Turno de oficio
1986 Tristeza de amor
1985 Página de sucesos
1985 Goya (Mini Dizi)
1984 Proceso a Mariana Pineda (Mini Dizi)
1983 El jardín de Venus
1982 Ramón y Cajal
1977 Mala racha (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Tito Valverde Fotoğrafları