Toby Jones

Toby Jones

Toby Jones
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 7.9.1966

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz oyuncu.


Tam adı Toby Edward Heslewood Jones'tur. Köstebek ve The Hunger Games gibi yapımlarda yer almıştır. Ayrıca Harry Potter ve Sırlar Odası ve Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 filmlerindeki Dobby rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Canterville Ghost
2021 Archive
2020 The Last Thing He Wanted
2020 Louis Wain
2020 Infinite
2020 A Boy Called Christmas
2019 The Sands of Venus (Kısa Film)
2019 First Cow
2018 Out of Blue
2018 Normandie nue
2018 Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Christopher Robin (Seslendirme)
2017 Sarışın Bomba
2017 Mutlu Son
2017 Kardan Adam
2017 Zoo
2017 The Entertainer (Kısa Film)
2017 Journey's End
2016 The Complete Walk: Henry IV Part 1 (Kısa Film)
2016 Morgan
2016 Dad's Army
2016 Blake in Lambeth
2016 Anthropoid
2016 Kaleidoscope
2015 Sonsuzluk Teorisi
2015 Masalların Masalı
2015 By Our Selves
2015 Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2014 The Dark (Kısa Film)
2014 Tabanca
2014 Muppets Aranıyor
2014 Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 The Cask of Amontillado (Kısa Film)
2014 Serena
2013 Words of Everest (Belgesel)
2013 Leave to Remain
2013 Hardwire (Kısa Film)
2013 Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak
2012 Sea Change (Kısa Film)
2012 Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Medyum
2012 Berberian Sound Studio
2012 Açlık Oyunları
2011 Your Highness
2011 Tenten'in Maceraları (Seslendirme)
2011 Marilyn ile Bir Hafta
2011 Köstebek
2011 İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Ayin
2010 Virginia
2010 Sex & Drugs & Rock & Roll
2010 Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 (Seslendirme)
2010 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (Video Oyunu - Seslendirme)
2009 Kayıp Hazine
2009 Yaratılış
2008 Sihirli Şehir
2008 Frost/Nixon
2008 W.
2007 St. Trinian's
2007 Öldüren Sis
2007 Nightwatching
2006 The Sickie (Kısa Film)
2006 Scoop
2006 Infamous
2006 Duvak
2006 Amazing Grace
2005 Mrs Henderson Presents
2004 Lavanta Kokulu Kadınlar
2004 Düşler Ülkesi
2002 Harry Potter ve Sırlar Odası (Seslendirme)
2000 The Nine Lives of Tomas Katz
2000 Hotel Splendide
1999 Simon Magus
1999 Jeanne D'Arc
1998 Sonsuza Dek
1998 Sefiller
1998 Kuzen Bette
1993 Naked
1993 Dropping the Baby (Kısa Film)
1992 Orlando

Televizyon

2021 Peki Ya...? (Seslendirme)
2019 The Dark Crystal: Age of Resistance (Seslendirme)
2019 Don't Forget the Driver (Mini Dizi)
2017 Sherlock
2017 Second Chance Summer: Tuscany (Anlatıcı)
2017 Detectorists
2017 Civil (TV Filmi)
2016 Wayward Pines
2016 The Witness for the Prosecution (Mini Dizi)
2016 The Secret Agent (Mini Dizi)
2015 Agent Carter
2015 The Last Days Of ... (Belgesel – Anlatıcı)
2015 Capital (Mini Dizi)
2014 Marvellous (TV Filmi)
2013 Murder on the Victorian Railway (Belgesel Film)
2012 Hitchcock Kızı (TV Filmi)
2012 Titanic (Mini Dizi)
2011 Christopher and His Kind (TV Filmi)
2010 Poirot
2010 God in America
2010 Doctor Who
2010 Mo (TV Filmi)
2009 Masterpiece Theatre
2007 The Last Detective
2007 The Old Curiosity Shop (TV Filmi)
2006 A Harlot's Progress (TV Filmi)
2005 Coming Up
2005 Elizabeth I (Mini Dizi)
2002 15 Storeys High
2001 Victoria & Albert
2001 Love or Money (TV Filmi)
2001 In Love and War (TV Filmi)
2001 The Way We Live Now (Mini Dizi)
2000 Midsomer Murders
1999 Underground (TV Filmi)
1999 Aristocrats (Mini Dizi)
1998 Out of Hours (Mini Dizi)
1996 Death of a Salesman (TV Filmi)
1995 Performance
1994 Cadfael
1993 Lovejoy

Görev Aldığı Yapımlar

Toby Jones Fotoğrafları

Toby Jones Haberleri

Portreler


Vizyondakiler