Toby Nichols

Toby Nichols

Toby Nichols
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.11.2001

Doğum Yeri: Louisiana, ABD

ABD'li oyuncu.

İlk kez 2012 yılı yapımı Christmas Angel isimli TV filminde rol alarak profesyonel olarak oyuncuk yapmaya başladı. Liseli Polisler (2014), Sivil Cephe (2013) ve The Dark (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Dark
2017 Desolation
2016 Arrow of Light (Kısa Film)
2016 Speak (Kısa Film)
2015 Ruby Strangelove Young Witch (Seslendirme)
2015 He Whom Evil Fears (Kısa Film)
2015 Trumbo
2014 Doritos: Confidence (Video Kısa Film)
2014 True Heroes (Kısa Film)
2014 Dead Still
2014 Liseli Polisler 2
2014 Chasing Ghosts
2013 Shelter from the Storm PSA Foster Care Wisconsin (Kısa Film)
2013 Sivil Cephe
2013 Shoe Tying 101 (Kısa Film)

Televizyon

2019 Truth Be Told
2017 Underground
2017 Demir Yumruk
2015 Salem
2015 Zombie Shark (TV Filmi)
2014 Duty (TV Filmi)
2013 American Horror Story
2013 Project Z: History of the Zombie Apocalypse
2012 Christmas Angel (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Toby Nichols Fotoğrafları

Toby Nichols Haberleri

Portreler