Togan Gökbakar

Togan Gökbakar

Togan Gökbakar
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 29.5.1984

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın kardeşidir. Birçok sinema filminin yönetmenliğini ve senaristliğini yapmıştır. 2006 yılındaki 13. Altın Koza Film Festivali'nde yönetmenliğini yaptığı Gen filmi ile Umut Veren Genç Yönetmen ödülünü kazanmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Recep İvedik 6
2018 Kayhan
2017 Recep İvedik 5
2015 Osman Pazarlama
2014 Recep İvedik 4
2013 Celal ile Ceren
2010 Recep İvedik 3
2008 Recep İvedik 2
2007 Recep İvedik
2005 Gen
2005 Buğra (Kısa Film)
2004 Uyuyan Şahan (Kısa Film)
2003 Kör Göze Parmak (Kısa Film)
2002 Sigara Yanığı (Kısa Film)
2001 Dejavu (Kısa Film)

Senaryo

2018 Kayhan
2014 Recep İvedik 4
2010 Recep İvedik 3
2009 Recep İvedik 2
2005 Buğra (Kısa Film)
2004 Koş Baba Koş (Kısa Film)

Yapımcı

2018 Kayhan
2017 Recep İvedik 5
2004 Koş Baba Koş (Kısa Film)

Oyuncu

2007 Recep İvedik
2005 Gen
2005 Buğra (Kısa Film)

Ödülleri

2006 13. Altın Koza Film Festivali, En İyi Müzik Ödülü, Gen
2006 13. Altın Koza Film Festivali, En İyi Görüntü Yönetmeni Ödülü, Gen
2006 13. Altın Koza Film Festivali, En İyi Kurgu Ödülü, Gen
2006 13. Altın Koza Film Festivali, Mansiyon / Umut Veren Genç Yönetmen Ödülü, Gen

Görev Aldığı Yapımlar

Togan Gökbakar Fotoğrafları

Togan Gökbakar Haberleri