Tohoru Masamune

Tohoru Masamune

Tohoru Masamune
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.11.1959

Doğum Yeri: Madison, ABD

ABD'li oyuncu ve yapımcı.

Oyunculuğa 1990 yılı yapımı Learning Curve isimli yapımla başlamıştır. Başlangıç (2010), Ninja Kaplumbağalar (2014) ve Chatter (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Scorpion Girl Awakening ...The Movie
2019 Foundher (Kısa Film)
2019 Bond: Kizuna
2018 The Silk Road
2015 Clowns Vs Ninjas (Kısa Film)
2015 Chatter
2014 The Monogamy Experiment Short (Kısa Film)
2014 Sway
2014 Ninja Kaplumbağalar
2013 Crosstown
2012 Never Say Never (Kısa Video)
2012 The Monogamy Experiment
2011 The Photographs of Your Junk (Kısa Film)
2010 Şangay (Seslendirme)
2010 Başlangıç
2009 The One Who Got Away (Kısa Film)
2007 Forever (Kısa Film)
2005 Bir Geyşanın Anıları
2002 Ocha Cups for Christmas (Kısa Film)
2000 Rugratlar Paris'te
1994 Bigfoot: The Unforgettable Encounter
1990 Pasifik Tepeleri
1990 Learning Curve

Televizyon

2019 Dark/Web
2019 Artificial Uncovered
2019 Artificial
2017 Teenage Mutant Ninja Turtles (Mini Dizi - Seslendirme)
2016 The Mobile Oval
2016 Suspense
2016 American Dad! (Seslendirme)
2016 Agents of S.H.I.E.L.D.
2016 We Bare Bears (Mini Dizi – Seslendirme)
2015 Game Shakers
2015 Weird Loners (Mini Dizi)
2013 Shang (TV Filmi)
2013 Kung Fu Panda: İhtişamın Efsanesi (Mini Dizi – Seslendirme)
2012 iCarly
2012 Haydi Çalkala
2011 Yalan Rüzgârı
2011 The Icarus II Project
2011 The Event
2011 Love That Girl!
2011 Solo: The Series
2010 No Ordinary Family
2008 Big Shots
2008 Warbirds (TV Filmi)
2008 iCarly: iGo to Japan (TV Filmi)
2007 Heroes
2006 24
2005 Without a Trace
2003 Jackie Chan Adventures (Seslendirme)
2002 Stanley
1999 Providence
1999 Chicago Hope
1997 The Practice
1997 Ink
1996 The Secret World of Alex Mack
1996 The Cape
1996 Mad About You
1996 Diagnosis Murder
1995 Yakuza Connection (TV Filmi)

Video Oyunları (Seslendirme)

2010 EA Sports MMA
2009 H.A.W.X
2008 Jumper
1999 Wu-Tang: Shaolin Style
1994 Twisted: The Game Show

Yapımcı

2014 The Monogamy Experiment Short (Kısa Film)
2012 The Monogamy Experiment

Görev Aldığı Yapımlar

Tohoru Masamune Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler