Tolga Bengü

Tolga Bengü

Tolga Bengü
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.3.1992

Doğum Yeri: Muğla, Türkiye

Türk oyuncu.

Mandalina Oyuncu Atölyesi'nde Kamera Önü Oyunculuk, Muğla Milas Sanat Merkezi'nde Tiyatro ve Drama Oyunculuğu eğitimleri almıştır. Kertenkele (2014-2015), O Hayat Benim (2014-2015) ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem (2015-2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Fabrika
2019 Genfüzyon

Televizyon

2016 Muhteşe Yüzyıl: Kösem
2015 O Hayat Benim
2015 Kertenkele
2015 Adı Mutluluk

Görev Aldığı Yapımlar

Tolga Bengü Fotoğrafları