Tolga Demircan

Tolga Demircan

Tolga Demircan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.5.1985

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk tiyatro ve sinema oyuncusu.

2011 yılında Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonra Rusya Uluslararası Tiyatro Okulu'na devam etti. Buraya kabul edilen ilk Türk oyuncu olmuştur. Halen Açıköğretim Fakültesi Tarih Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir.

İlk rol aldığı film Tolga Örnek yönetimindeki 2010 yılı yapımı Kaybedenler Kulübü ve ilk başrol oynadığı film ise Özgür Yelence'nin yönettiği 2015 yapımı Ceberrut filmidir.

Filmografi

2017 Kiraz Mevsimi
2017 Geçmişteki Sır
2015 Sarhoşum Gel Beni Al
2015 Ceberrut
2012 Oğlum Bak Git
2010 Kaybedenler Kulübü

Görev Aldığı Yapımlar

Tolga Demircan Fotoğrafları

Tolga Demircan Haberleri

Portreler