Tolga Evren

Tolga Evren

Tolga Evren
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.12.1973

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunudur. Sekiz (2020), Adalet Oyunu (2011) ve Meddah (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Sekiz
2019 Soluk
2017 Anons
2014 Meddah
2011 Adalet Oyunu
2011 Türkan

Televizyon

2019 Canevim
2018 Masum Değiliz (Mini Dizi)
2017 Bir Deli Sevda
2016 Yeter
2014 Beyaz Karanfil
2012 Esir Şehrin Gözyaşları
2007 Köprü
2006 Hayat Türküsü

Görev Aldığı Yapımlar

Tolga Evren Haberleri