Tolga Karaçelik

Tolga Karaçelik

Tolga Karaçelik
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 19.5.1981

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk yönetmen ve senarist.

Tam adı Tolga Kenan Karaçelik'tir. Koç Özel Lisesi ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 Kelebekler
2014 Sarmaşık
2013 Bebek İşi (TV Dizisi)
2011 Gişe Memuru
2011 60 Seconds of Solitude in Year Zero
2010 Rapunzel 2 (Kısa Film)
2005 Evoke (Kısa Film)

Senarist Olarak

2018 Kelebekler
2014 Sarmaşık
2011 Gişe Memuru

Yapımcı Olarak

2018 Kelebekler
2011 Gişe Memuru
2010 Rapunzel 2 (Kısa Film)

Oyuncu Olarak

2011 Kurtuluş Son Durak

Görev Aldığı Yapımlar

Tolga Karaçelik Fotoğrafları

Tolga Karaçelik İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler