Tom Harper

Tom Harper

Tom Harper
Dublör, Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 7.1.1980

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz senarist, yapımcı ve yönetmen.

Wild Rose (2018), Peaky Blinders (2013) ve War & Peace (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 The Aeronauts
2018 Wild Rose
2014 Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 War Book
2011 The Swarm (Kısa Film)
2011 Take That & Fake That: Happy Now (Kısa Video)
2009 The Scouting Book for Boys
2007 Cherries (Kısa Film)
2006 Cubs (Kısa Film)
2004 Beat (Kısa Film)
1998 Eyelines (Kısa Film)

Televizyon

2017 Electric Dreams
2017 The Son
2016 War & Peace (Mini Dizi)
2013 Peaky Blinders
2011 The Borrowers (TV Filmi)
2010 Misfits
2010 This Is England '86 (Mini Dizi)
2009 Demons (Mini Dizi)
2008 Dis/Connected (TV Filmi)
2007 Coming Up
2006 Squat Street (Mini Dizi)

Yapımcı

2019 The Aeronauts
2014 War Book

Televizyon

2017 The Son

Senaryo

2019 The Aeronauts
2011 The Swarm (Kısa Film)
2006 Cubs (Kısa Film)
2004 Beat (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Tom Harper Fotoğrafları

Tom Harper Haberleri

Portreler