Tom McCarthy

Tom McCarthy

Tom McCarthy
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 7.06.1966

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Thomas Joseph McCarthy'dir. The Station Agent (2003), The Visitor (2007), Win Win (2011) ve Spotlight (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2015 Pixels
2010 Zor Baba 3
2010 Jack'in Kayık Gezintisi
2010 Dürüst Oyun
2009 Sahtekârlar
2009 Mamut
2009 Cennetimden Bakarken
2009 2012
2008 Baby Mama
2007 Avukat (Seslendirme)
2007 Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2006 Beautiful Ohio
2006 Atalarımızın Bayrakları
2006 All the King's Men
2006 The Situation
2005 The Great New Wonderful
2005 Syriana
2005 İyi Geceler, İyi Şanslar
2004 Son Perde
2002 Guru
2000 Zor Baba
1999 Certain Guys
1999 30 Days
1997 Komplo Teorisi
1993 Rift
1992 Crossing the Bridge
1989 Roast Suckling (Kısa Film)

Televizyon

2020 Little America
2017 The Tap
2008 The Wire
2008 Law & Order
2001 The Practice
2000 Law & Order: Special Victims Unit
2000 D.C.
2000 Ally McBeal
2001 Boston Public
1998 Spin City
1998 Saint Maybe (TV Filmi)
1997 In My Sister's Shadow (TV Filmi)
1996 New York Undercover
1996 Mary & Tim (TV Filmi)

Yönetmen

2020 Stillwater
2020 Timmy Failure: Mistakes Were Made
2015 Spotlight
2014 Şans Ayağıma Geldi
2011 Kazananlar Kulübü
2007 Misafir
2003 Hayatın İçinden

Televizyon

2017 13 Reasons Why

Yapımcı

2020 Stillwater
2020 Timmy Failure: Mistakes Were Made
2014 Şans Ayağıma Geldi
2011 Kazananlar Kulübü

Televizyon

2019 The Loudest Voice (Mini Dizi)
2017 13 Reasons Why
2011 Taht Oyunları

Senaryo

2020 Stillwater
2020 Timmy Failure: Mistakes Were Made
2018 Christopher Robin
2015 Spotlight
2014 Yetenek Avcısı
2014 Şans Ayağıma Geldi
2011 Kazananlar Kulübü
2009 Yukarı Bak
2007 Misafir
2003 Hayatın İçinden

Televizyon

2019 The Loudest Voice (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Durgun Su, Stillwater, 2020, Yönetmen, Senarist, Yapımcı
  • Spotlight, 2015, Yönetmen, Senarist

Tom McCarthy Fotoğrafları

Tom McCarthy Haberleri