Tom Schilling

Tom Schilling

Tom Schilling
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.2.1982

Doğum Yeri: Berlin, Almanya

Alman aktör.

Ben Kimim? (2014), Oh Boy (2012) ve Napola - Elite für den Führer (2004) filmleriyle tanınmıştır. 12 yaşındayken okuduğu okulun tiyatro öğretmeni Thomas Heise tarafından keşfedildi. Önceleri ressam olmak istese de okul sonrası oyunculuk yapmakta karar kıldı ve 2006 yılında New York Strasberg Akademi'ye kaydoldu ve burada altı ay oyunculuk eğitimi aldı.

Filmografi

2019 Lara
2019 TKKG
2019 Die Goldfische
2019 Brecht
2018 Asla Gözlerini Kaçırma
2015 Tod den Hippies!! Es lebe der Punk!
2015 Altınlı kadın
2014 Aşk Uğruna
2014 Aşkı Bulunca
2014 Ben Kimim?
2013 Hai-Alarm am Müggelsee
2012 Ludwig II
2012 Oh Boy
2010 Das Leben ist zu lang
2009 Zarte Parasiten
2009 Mein Kampf
2008 Bir Terör Filmi - Der Baader Meinhof
2008 Robert Zimmermann wundert sich über die Liebe
2007 Warum Männer nicht zuhören und Frauen schlecht einparken
2007 Neben der Spur
2007 Pornorama
2006 Schwarze Schafe
2006 Joy Division
2006 Temel Parçacıklar
2006 Wigald (Kısa Film)
2005 Videotagebuch von Dennis Gansel (Kısa Video)
2004 Kurz - Der Film
2004 Agnes und seine Brüder
2004 Egoshooter
2004 Napola - Elite für den Führer
2004 Fetisch (Kısa Film)
2003 Verschwende deine Jugend
2002 Schlüsselkinder (Kısa Film)
2002 Weichei (Kısa Film)
2002 Mehmet (Kısa Film)
2001 Herz über Kopf
2000 Der Himmel kann warten
2000 Crazy
1999 Schlaraffenland

Televizyon

2017 The Same Sky
2016 Mitten in Deutschland: NSU (Mini Dizi)
2016 Auf kurze Distanz (TV Filmi)
2013 Unsere Mütter, unsere Väter (Mini Dizi)
2013 Woyzeck (TV Filmi)
2013 Das Adlon. Eine Familiensaga (Mini Dizi)
2011 Tatort
2011 Polizeiruf110
2010 SOKO Köln
2010 Ich, Ringo und das Tor zur Welt (TV Filmi)
2010 Eisfieber (TV Filmi)
2009 Bloch
2008 Mordgeständnis (TV Filmi)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst
2007 Einfache Leute (TV Filmi)
2005 Die letzte Schlacht (TV Filmi)
2002 Weil ich gut bin! (TV Filmi)
1998 Der Kinderhasser (TV Filmi)
1996 Hallo, Onkel Doc!
1996 Für alle Fälle Stefanie
1988 Stunde der Wahrheit (TV Kısa Film)

Yapımcı

2013 Hai-Alarm am Müggelsee
2012 Oh Boy

Görev Aldığı Yapımlar

Tom Schilling Fotoğrafları

Tom Schilling Haberleri