Tomas von Brömssen

Tomas von Brömssen

Tomas von Brömssen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.5.1943

Doğum Yeri: Västra Götaland County, İsveç

İsveçli senarist ve oyuncu. Tam adı Tomas Birger von Brömssen'dir.

Mein Leben als Hund (1985), Schön ist die Jugendzeit (1995) ve Albert & Herbert (1974) filmleriyle tanınmıştır. İlk eşi Eva von Brömssen'in vefatından sonra 21 Kasım 2004 tarihinde Dorthe Pedersen ile evlenmiştir.

Filmografi

2015 Boys on Film 13: Trick & Treat
2013 Ett sista farväl (Kısa Film)
2013 Känn ingen sorg
2013 Små citroner gula
2012 Lilla Anna och Långa farbrorn
2011 Var inte rädd Långa farbrorn (Kısa Film)
2011 Kronjuvelerna
2010 Pax
2005 Import-eksport
2003 Skenäktenskap (Kısa Film)
2000 Hundhotellet
2000 Dykaren
1999 Sofies Welt
1998 Hela härligheten
1997 Sven (Kısa Film)
1997 Rika barn leka bäst
1997 Adam & Eva
1996 Juloratoriet
1995 Schön ist die Jugendzeit
1995 En på miljonen
1992 Mein großer starker Vater
1992 Zwischen Himmel und Erde
1990 Bulan
1989 1939
1989 Die Reise nach Melonia (Seslendirme)
1986 Der Weg der Schlange auf dem Felsen
1985 Mein Leben als Hund
1984 Der Mann aus Mallorca
1978 Bomsalva
1970 Den magiska cirkeln
1968 Freddy klarar biffen

Televizyon

2017 Fallet
2012 BingoLotto
2009 Hotel Cæsar
2005 Lovisa och Carl Michael (TV Filmi)
2005 Saltön
2001 Himmelen kan vente (TV Filmi)
2000 Sofies Welt
1998 Från regnormarnas liv (TV Filmi)
1996 Gisslan (TV Filmi)
1995 Herbert & Robert
1994 Håll huvet kallt
1993 Die Jagd nach dem magischen Wasserrad
1991 Trappen
1989 Marerittet
1989 Vildanden
1988 Sommarkvetter (TV Filmi)
1987 Pilen flyttebyrå
1985 Röd snö
1984 Mordet på Skolgatan 15 (TV Filmi)
1982 Flickan som inte kunde säga nej (TV Filmi)
1982 Albert & Herberts julkalender
1981 Albert & Herbert (TV Filmi)
1981 Stjärnhuset
1977 Himmel och pannkaka
1976 Albert & Herbert
1976 De lyckligt lottade
1974 Fiskeläget
1973 Gamen (TV Filmi)
1973 Mona och Marie
1971 Bekännelsen (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Tomas von Brömssen Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler