Tomasz Kot

Tomasz Kot

Tomasz Kot
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.4.1977

Doğum Yeri: Lengica, Polonya

Polonyalı aktör.

Bogowie (2014), Skazany na bluesa (2005) ve Bikini Blue (2017) filmleriyle tanınmıştır. 2006 yılından beri Agnieszka Kot ile evlidir ve iki çocuk babasıdır.

Filmografi

2018 Dzien czekolady
2018 Soğuk Savaş
2017 Najlepszy
2017 Volta
2017 The Atlas (Kısa Film)
2017 Bikini Blue
2017 İz
2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wislockiej
2016 Jak uratowac mame (Seslendirme)
2015 Zyc nie umierac
2015 Disco Polo
2014 Bogowie
2014 Fotoğraf
2013 W ukryciu
2012 Yuma
2012 Hans Kloss. Stawka wieksza niz smierc
2011 Wyjazd integracyjny
2011 Wojna zensko-meska
2011 Jak sie pozbyc cellulitu
2010 Erratum
2010 Randka w ciemno
2010 Ciacho
2009 Kaszel umarlaka (Kısa Film)
2009 Operace Dunaj
2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny
2008 To nie tak jak myslisz, kotku
2008 Drzazgi
2008 Zwiazek na odleglosc (Kısa Film)
2008 Lejdis
2007 Testosteron
2007 Dlaczego nie!
2005 Skazany na bluesa
2004 Kazimierz zamkniety (Kısa Film)

Televizyon

2019 World On Fire
2018 Teatr telewizji
2009 Lunatycy (TV Filmi)
2009 Niania
2007 Hela w opalach
2007 Na dobre i na zle
2007 Magda M.
2005 Wiedzmy (Mini Dizi)
2005 Kryminalni
2004 Camera Cafe

Görev Aldığı Yapımlar

Tomasz Kot Fotoğrafları