Tomer Eshed

Tomer Eshed

Tomer Eshed
Yönetmen

Doğum Tarihi: 23.11.1977

Doğum Yeri: Tel Aviv, İsrail

İsrailli animatör, senarist ve yönetmen.

Kudüs Sanat Okulu Lisesi'nden mezun oldu. 2004-2009 yılları arasında  Babelsberg KONRAD WOLF Film Üniversitesi'nde animasyon eğitimi aldı. Talking Animals ve Lumatic animasyon stüdyolarının kurucularındandır. Our Wonderful Nature (2008), Flamingo Pride (2011) ve Dragon Rider (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Dragon Rider
2016 Our Wonderful Nature - The Common Chameleon (Kısa Film)
2011 Flamingo Pride (Kısa Film)
2008 Our Wonderful Nature (Kısa Film)

Senaryo

2016 Our Wonderful Nature - The Common Chameleon (Kısa Film)
2011 Flamingo Pride (Kısa Film)
2008 Our Wonderful Nature (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Tomer Eshed Fotoğrafları