Tony Jaa

Tony Jaa

Tony Jaa
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.2.1976

Doğum Yeri: Surin, Tayland

Taylandlı dövüş sporcusu, oyuncu ve yönetmen.

Asıl adı Panom Worawit'tir. Phanom Yeerum, Jaa Phanom, Tatchakorn Yeerum ve Japanom Yeerum gibi takma isimlerle de anılmaktadır. Ong-bak, Koruyucu ve Bodyguard film serileri ile tanınmıştır.

Filmografi

2020 Jiu Jitsu
2020 Monster Hunter
2020 Ai Noom Gangnam
2019 Triple Threat
2019 Detective Chinatown 3
2018 Yip Man ngoi zyun: Cheung Tin Chi
2017 Gong shou dao (Kısa Film)
2017 Saat po long: Taam long
2017 Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2016 Never Back Down: No Surrender (Video)
2015 Saat po long 2
2015 Hızlı ve Öfkeli 7
2014 Skin Trade
2013 Koruyucu 2
2010 Ong-Bak 3
2008 Ong-Bak 2
2007 The Bodyguard 2
2005 Tom yum goong: The game (Video Oyunu – Seslendirme)
2005 Koruyucu
2004 The Bodyguard
2003 Ong-Bak
2001 Nuk leng klong yao
1996 Mue prab puen hode
1996 Nuk soo dane song kram
1994 Plook mun kuen ma kah 4
1992 Singh Siam

Yönetmen

2020 Ai Noom Gangnam
2010 Ong-Bak 3
2008 Ong-Bak 2

Yapımcı

2010 Ong-Bak 3
2008 Ong-Bak 2

Senaryo

2010 Ong-Bak 3
2008 Ong-Bak 2

Görev Aldığı Yapımlar

Tony Jaa Fotoğrafları

Tony Jaa Haberleri

Portreler