Tony Moran

Tony Moran

Tony Moran
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.8.1957

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Anthony Moran'dır. Yabancı (1978), Beg (2011) ve The Ungovernable Force (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Slayer: The Repentless Killogy
2019 Palyaço
2018 A Beautiful Place (Kısa Film)
2018 Autistic America (Kısa Film)
2017 Death House
2017 The Streets Run Red
2017 The Emerging Past Director's Cut
2016 Provoked
2015 Slayer: Repentless (Kısa Film)
2015 The Ungovernable Force
2011 Beg
2011 Emerging Past (Video)
2008 The Lucky Break (Kısa Film)
1978 Yabancı

Televizyon

2011 Green Manor
1981 CHiPs
1979 California Fever (Mini Dizi)
1979 Walton Ailesi
1978 James at 15

Görev Aldığı Yapımlar

  • Palyaço, Clown Motel: Spirits Arise, 2019, Oyuncu

Tony Moran Fotoğrafları

Tony Moran Haberleri

Portreler