Tony Tornado

Tony Tornado

Tony Tornado
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.5.1930

Doğum Yeri: Sao Paolo, Brezilya

Brezilyalı oyuncu.

Asıl adı Antônio Vianna Gomes'tir. Pixote, la loi du plus faible (1981), Carandiru (2003) ve A Fórmula (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Bizarro (Kısa Film)
2021 Juntos e Enrolados
2020 Helen
2019 Carcereiros: O Filme
2018 Os Farofeiros
2017 O Nome da Morte
2014 A Noite da Virada
2006 1972
2005 Um Lobisomem na Amazônia
2005 O Sarcófago Macabro (Video)
2004 Um Show de Verão
2004 Redentor
2003 Casseta & Planeta: A Taça do Mundo É Nossa
2001 Um Crime Nobre
1991 Vai Trabalhar, Vagabundo II
1991 A Grande Arte
1990 O Gato de Botas Extraterrestre
1988 Natal da Portela
1985 Running Out of Luck
1985 Rei do Rio
1984 Quilombo
1984 Os Trapalhões e o Mágico de Oróz
1983 As Taras das Sete Aventureiras
1981 Pixote, la loi du plus faible
1981 A Casa de Irene
1979 Uma Cama Para Sete Noivas
1979 Tráfico de Fêmeas
1978 A Praia do Pecado
1977 Ouro Sangrento
1977 As Amantes de Um Canalha
1976 Pesadelo Sexual de Um Virgem
1976 Chão Bruto
1975 Os Pilantras da Noite
1974 O Clube das Infiéis
1973 A Virgem
1971 Tô na Tua, Ô Bicho

Televizyon

2019 Juntos a Magia Acontece: Especial de Natal (TV Filmi)
2018 Carcereiros
2017 A Fórmula (Mini Dizi)
2015 Zorra
2012 Amor Eterno Amor
2011 Cordel Encantado
2010 Open Bar
2010 Escrito nas Estrelas
2010 Cama de Gato
2007 Paidecendo no paraiso (Mini Dizi)
2007 A Diarista
2006 Belíssima
2005 Sob Nova Direção
2005 Começar de Novo
2003 Kubanacan
2002 O Beijo do Vampiro
2001 Roda da Vida
2000 Você Decide
1999 Zorra Total
1999 Andando Nas Nuvens
1998 Caça Talentos
1997 Sai de Baixo
1996 Cara & Coroa
1995 Quatro por Quatro
1995 Engraçadinha... Seus Amores e Seus Pecados (Mini Dizi)
1994 Xuxa Especial: Crer Para Ver (TV Filmi)
1994 Pátria Minha
1994 A Viagem
1993 Sex Appeal (Mini Dizi)
1993 Olho no Olho
1993 Agosto (Mini Dizi)
1991 Vamp
1991 Estados Anysios de Chico City
1990 Gente Fina
1988 Chapadão do Bugre (Mini Dizi)
1986 Tenda dos Milagres (Mini Dizi)
1986 Küçük Hanım
1985 Roque Santeiro
1983 A Festa É Nossa
1976 Tchan! A Grande Sacada
1972 Jerônimo, o Herói do Sertão
1968 Balança Mas Não Cai

Görev Aldığı Yapımlar

  • 492, O Nome da Morte, 2017, Oyuncu

Tony Tornado Fotoğrafları