Topher Grace

Topher Grace

Topher Grace
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 12.7.1978

Doğum Yeri: New York City, ABD

ABD'li aktör, müzisyen ve yapımcı.

Tam adı Christopher John 'Topher' Grace'tir. Örümcek Adam 3'te canlandırdığı Venom ve That '70s Show'daki Eric Forman karakteriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Delirium
2018 BlacKkKlansman
2018 Under the Silver Lake
2018 Mississippi Requiem
2018 Breakthrough
2017 The Institute
2017 War Machine
2017 Opening Night (Ayrıca Yapımcı)
2015 American Ultra
2015 Truth
2014 Don Peyote
2014 The Calling
2014 Playing It Cool
2014 Interstellar
2013 The Big Wedding
2012 The Giant Mechanical Man
2011 Take Me Home Tonight (Ayrıca Senarist ve Yapımcı)
2011 The Double
2010 Valentine's Day
2010 Death Bed Subtext (Kısa Film)
2010 Predators
2008 Personal Effects (Seslendirme)
2007 Spider-Man 3
2004 Win a Date with Tad Hamilton!
2004 P.S.
2004 Ocean's Twelve
2004 In Good Company
2003 Mona Lisa Smile
2002 Pinocchio (Seslendirme)
2001 Ocean's Eleven
2000 Traffic

Televizyon

2017 Workaholics
2017 Get Shorty
2016 TripTank (Seslendirme)
2015 The Muppets
2015 Drunk History
2013 People in New Jersey
2012 Comedy Bang! Bang!
2012 The Beauty Inside
2011 Too Big to Fail (TV Filmi)
2008 The Simpsons (Seslendirme)
2006 That '70s Show
2005 Saturday Night Live
2005 Stella
2005 Robot Chicken (Seslendirme)
2003 King of the Hill (Seslendirme)
2002 What's New, Scooby-Doo? (Seslendirme)

Müzik Videoları

2011 Don't You Want Me Baby
1999 In The Street

Video Oyunları

2007 Spider-Man 3 (Seslendirme)

Tiyatro

2012 Lonely, I'm Not

Görev Aldığı Yapımlar

Topher Grace Fotoğrafları

Topher Grace Haberleri