Tova Leigh

Tova Leigh

Tova Leigh
Oyuncu

Doğum Yeri: İngiltere

İngiliz aktris, senarist, yapımcı ve yönetmen.

London Isn't Waiting (2012), Alice (2009) ve Xmas Eve (2010) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2016 My Guardian Angel
2012 Seven Africans
2011 Woodland Journey (Kısa Film)
2010 Two People in a Room (Kısa Film)
2010 Xmas Eve (Kısa Film)
2010 Once Upon a Time on Earth (Kısa Film)
2009 Alice (Kısa Film)
2009 Britain Isn't Working (Kısa Film)
2008 Made by Maggie (Kısa Film)
2007 Liebesleben

Televizyon

2016 The Guardian Angel
2012 Extreme (TV Kısa Film)

Yönetmen Olarak

2012 London Isn't Waiting (TV Filmi)

Yapımcı Olarak

2012 London Isn't Waiting (TV Filmi)
2010 Xmas Eve (Kısa Film)
2009 Alice (Kısa Film)

Senarist Olarak

2012 London Isn't Waiting (TV Filmi)
2010 Xmas Eve (Kısa Film)
2009 Alice (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Tova Leigh Fotoğrafları

Portreler